Trezor Model T Review – Premium Bitcoin (Crypto) strojna denarnica

Trezor je eno izmed najbolj zaupanja vrednih podjetij na svetu, ko gre za denarnice za bitcoin strojno opremo. Njihov vodilni izdelek je Trezor Model T, ki je premium različica predhodnika Trezor One. Lepo pri Trezorju je, da imajo v mislih Appleovo miselnost, izdajo zelo malo izdelkov, vendar so izdelki vrhunski, dobro oblikovani in estetsko prijetni. Pregledali bomo zasnovo, funkcionalnost in predvsem varnost.

Kaj je Trezor Model T?

Trezor Model T je denarnica za kripto strojno opremo, zasnovana za zaščito vaše kriptovalute. Je enostaven za uporabo in se zlahka prilega žepu, ko ga potrebujete, se povežete z računalnikom prek kabla USB.

To je najsodobnejša denarnica za strojno opremo Bitcoin s sodobno zasnovo, ki ima velik zaslon na dotik, ki omogoča vnos kode PIN in gesla v napravi.

Da bodo stvari čim bolj intuitivne in uporabniku prijazne, lahko model T z upraviteljem gesel Trezor pomagate pri upravljanju vaših spletnih poverilnic..

Trezor Model T podpira več kot 1.000 kriptovalut, vključno z glavnimi kovanci, kot so Bitcoin, Bitcoin Cash, Binance, Dash, Ethereum, EOS, Litecoin, Monero, Ripple in še veliko več.

Trezor Model T: Prvi vtis

Škatla je dobro oblikovana in zagotovljena za zaščito vsebine v njej. Vključena je naprava, kabel USB A do USB C, vrv, vodnik za začetek, dve obnovitveni kartici (priporočeno za uporabo), nalepke in magnetna postaja. Magnetni dock je tanek magnet, podprt s samolepilnim trakom, kar vam omogoča, da napravo skrijete na mestih, ki tatom morda niso očitna, na primer pod mizo, mizo itd.

Ker je varnost vedno očitna prva skrb, ko gre za strojno napravo za kriptovalute, imajo vrata USB hologram, ki zagotavlja, da ni nobenih nedovoljenih posegov. Če se zdi, da je hologram poškodovan, lahko napravo preprosto vrnete proizvajalcu.

Trezor Model T Review - Premium Bitcoin (Crypto) strojna denarnica

Upravljanje modela Trezor T

Dobra novica je, da se zdi, da niste preveč tehnični za uporabo te naprave. Paket vsebuje preprosta navodila za inicializacijo novega Trezorja.

Vedno si morate zapomniti, da zapišete seme za predelavo in ga shranite na varno mesto. Priporočam, da kamor koli ga shranite, shranite dve varnostni kopiji obnovitvenega semena. Osebno se odločim za varnostno kopiranje v elektronski in papirni obliki. Za tiste, ki se ne zavedajo, je tisto, kar potrebujete za dostop do sredstev v primeru, da je naprava poškodovana ali izgubljena.

Drugi pomemben vidik tega je, da v napravi vedno uporabljate kodo PIN in geslo.

Uporaba naprave je enostavnejša, kot bi sprva domnevali. Potrdite vsako odhodno transakcijo ali ustvarjanje naslova, da zagotovite, da sredstva ne bodo poslana napačnemu prejemniku ali da niste pravilno vnesli podrobnosti o denarnici. To je tudi varnostna funkcija, če lahko vaš računalnik ogrozi, lahko zagotovite, da se sredstva pošiljajo predvidenemu prejemniku. 

Trezor Motel T: Varnostne funkcije

Trezor varnost jemlje zelo resno, saj se njihov celoten poslovni model zanaša na to. Strojna in vdelana programska oprema sta popolnoma odprtokodni in na voljo v GitHubu. Razlog za to je, da varnostnim strokovnjakom omogoča pregled in preverjanje varnosti naprave.

Drug varnostni element je, da naprava ne prispe s predhodno nameščeno vdelano programsko opremo – ki je nameščena med postopkom nastavitve. Je zaščiten s PIN-om in vam omogoča, da svojo napravo označite in prilagodite začetni zaslon, da bo edinstven za vas.

Kot smo že omenili, vse zahteva potrditev v napravi, kar vključuje preverjanje naslova denarnice in pošiljanje sredstev. Zasebni ključi so shranjeni v zaključenem izoliranem okolju, kar precej zmanjša verjetnost, da bodo ukradeni. Če ste paranoični, je zaradi naprave, ki ne zahteva vnosa s tipkovnice, toliko bolj varen pred zlonamernimi hekerji.

Povzetek

Trezor Model T je vrhunska denarnica za kripto strojno opremo. Za vsakogar, ki ima primerno količino kriptovalut, sta zaradi varnosti in preprostosti te naprave naprava za spreminjanje iger, ki bo zadovoljila tudi najzahtevnejše kripto entuzijaste.

Kliknite tukaj, da naročite Trezor Motel T.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me