Predlog partnerstva OKExChain & Bytom

Pregled

Bytom Blockchain Protocol (aka: Bytom) je protokol za večbajtno interakcijo sredstev. Različna sredstva, ki se izvajajo na verigi Bytom v različnih oblikah. Heterogena bajtna sredstva (izvorna digitalna valuta, digitalna sredstva) in atomska sredstva (nakupni boni, lastniški kapital, dividende, obveznice, obveščevalne informacije in napovedne informacije s kolegi v tradicionalnem fizičnem svetu) lahko registrirate, izmenjate in na podlagi pogodb zapletenejše interaktivne prek tega protokola. Bytom blockchain povezuje atomski svet z bitnim svetom, spodbuja interakcijo in kroženje sredstev med obema svetovoma ter ustvarja raznolika sredstva in programabilna gospodarstva, ki temeljijo na tehnologiji blockchain.

MOV je decentraliziran protokol za izmenjavo vrednosti plasti 2 med verigami

ki temelji na Bytomovi arhitekturi mainchain-sidechain.

Sestavljen je iz 3 osnovnih modulov:

  • Magnetna pogodba za menjalnik vrednosti (Magnet)
  • Decentraliziran križni prehod (OFMF)
  • Visokohitrostna stranska veriga 2 (Hlapi)

MOV je namenjen gradnji heterogene vrednosti

izmenjava sredstev in ekosistem sodelovanja.

Na podlagi soglasnega cilja vzpostavitve odprtih financ sta Bytom in OKExChain dosegla sodelovanje. Bytom bo z OKExChain sodeloval pri gradnji infrastrukture za izgradnjo medsebojno povezanega ekosistema in medsebojno ekologijo.

Načrt sodelovanja

1. Zavezništvo večstranskih verig, vzajemno priznavanje žetonov stranske verige, vzajemno sodelovanje pri upravljanju zveznih vozlišč drug drugega, skupno oblikovanje enotne rešitve za priklop med križnimi verigami in povezovanje ekosistemov bočne verige Okcoin in Bytom.

Premoženje med verigami (začasno imenovano BBTC, BETH), ki ga podpira Bytom, bi moralo biti popolnoma enakovredno premoženju (začasno imenovano OBTC, OETH) na OKExChain, to je, če je uporabnikov BBTC deponiran v OKExChain, bo samodejno pretvori v OBTC, uporabniki, ki naložijo OBTC v MOV, pa se samodejno pretvorijo v BBTC.

Pogodbenici skupaj oblikujeta enotno čezmejno rešitev, ki bo pretvorila BTC v OKExChain v OBTC, BTC v MOV v BBTC, sporazum o izmenjavi med OBTC in BBTC pa lahko medsebojno deluje in odpre ekologijo stranske verige..

Pogodbenici sodelujeta pri upravljanju zveznih vozlišč drug drugega, upravljanju z več podpisi za premoženje uporabnikov in uporabljata zrele in varne rešitve za zagotovitev varnosti ključev z več podpisi..

2.. Sodelujte pri gradnji soglasnih vozlišč

Okno za rudarstvo OK bo zgradilo vozlišče Vapor stranske verige Bytom in postalo vozlišče konsenza stranske verige

Bytom bo zgradil vozlišče OKExChain in postal vozliščno vozlišče OKExChain

Tako Bytom kot OKExChain bosta vložila zahtevani znesek, da bosta vozlišče ali validator konsenza

3.. Sodelujte pri izboljšanju decentraliziranega načrta oblikovanja trga z več znaki in dodajte podporo za OKExChain

Decentralizirano trgovanje nadzoruje uporabnikov zasebni ključ, trgovanja, pologa in dviga ni mogoče ločiti. Market maker ne more uporabljati trenutnega centraliziranega API-ja različnih stopenj odobritve za operacije dodeljevanja kapitala. Da bi rešil to težavo, Bytom ponuja rešitev z več podpisi, financer, tržnik in ponudnik storitev ustvarijo denarnico z več podpisi 3–2, ločijo trgovanje od postopkov pologa in dviga ter izberejo naslov za dvig prek mehanizma dovoljenih seznamov. , kot je prikazano na naslednji sliki

Glede različnih modelov trgovanja OKExChain bosta obe strani sodelovali pri preoblikovanju storitev market maker, da bi podprli decentralizirano tržno oblikovanje sredstev na OKExChain

4.Podpis praga (TSS) je rešitev za upravljanje skladov odprtih vrat, ki jo je razvil Bytom. Preko sheme z več podpisi je (t-n) = 1-3 (to pomeni, da morajo biti v treh strankah podpisani vsaj t + 1 = 2 podpisi). Upravljanje sklada skladov

Bytomov TSS (prag podpisa) bo dodal podporo za podpis praga za sredstva OKExChain

5. Popolna atomska zamenjava med sredstvi OKExChain in sredstvi MOV

Obe strani sta skupaj razvili atomsko izmenjavo, ki temelji na hitrem zaklepanju HTLC, da hitro izmenjata premoženje OKExChain in MOV. Obe strani sta uporabili pogodbi Bytom in OKExChain, da sta zaklenili sredstva, ki jih je treba zamenjati, in vpisali pravilen vnos razpršitve v omejenem času, tako da lahko transakcijo dokončate. Ta rešitev ne zahteva posredovanja Zveznega prehoda, je hitrejša in decentralizirana ter je primerna za nekatere scenarije zamenjave premoženja.

6. Zgradite onchain DeFi Application Credit System, ki temelji na Coindays Destroyed

Uničeni kovanci se nanašajo na vrednost sredstev v verigi in število dni hrambe sredstva. Ko se s sredstvom ponovno trguje, bodo uničeni Coindays odstranjeni. Ta funkcija odraža kazalnik pristnosti transakcij omrežja blockchain in se lahko uporablja kot utež za oceno kreditne sposobnosti.

Bytom najprej uporabi ta kazalnik v MOV trgovalni konkurenci, pri čemer ta kazalnik učinkovito zmanjša težo hitrega trgovanja med dvema lastnima računoma na minimum, tako da je mogoče šteti le resnično trgovanje z nasprotno stranjo. Bytom želi ustvariti tak verižni kreditni sistem skupaj z OKExChain, kjer izdelki Defi potrebujejo kredit, kot je storitev oracle itd..

Blockchain tehnologija in finančne storitve imajo seveda visoko stopnjo integracije. DeFi je že od svojega rojstva deležen stalne pozornosti , in navdihuje neskončno ustvarjalnost. Vendar trenutno omrežje DeFi še vedno deluje v izoliranih ekosistemih, vzajemna sredstva tvorijo otoke vrednosti in interoperabilnost več sredstev postane težka. OKExChain in MOV protokol z več verigami sta ključni gonilni sili DeFi-ja za vstop v obdobje 2.0 in omogočata prost pretok digitalnih sredstev. Upamo, da bomo razprta odprta finančna sredstva pripeljali v novo fazo!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me