Seznam alternativ CoinMarketCap

Za kripto vlagatelje in trgovce je nujno, da pozorno spremljajo gibanje kovanca, ki so ga kupili ali nameravajo kupiti. CoinMarketCap je eno najbolj priljubljenih spletnih mest, kadar gre za spremljanje kripto trga, ki vključuje lestvice tržnih omejitev kriptovalut, grafikone cen, 24-urni obseg trgovine, informacije o borzah in še veliko več.

Zanašanje samo na eno centralizirano platformo ima lahko padce in je lahko v nasprotju z osnovno filozofijo, na kateri temeljijo kripto.

Na srečo obstaja veliko možnosti za CoinMarketCap, zato nadaljujte z branjem našega članka in ugotovite, katera spletna mesta za kripto primerjavo vam lahko pomagajo pri trgovanju ali naložbah..

1. CoinCodex

CoinCodex zbira cene kovancev, grafikone in podatke o tržni kapitalizaciji v realnem času za več kot 2.400 kovancev z več kot 110 borz. Podobno kot CoinMarketCap so tudi valute organizirane glede na tržno omejitev in s klikom na kateri koli kovanec si boste lahko na seznamu borz ogledali njegov cenovni grafikon, 24-urni obseg trgovanja in najnovejšo ceno. Na voljo je tudi hiter povzetek lastnosti kovanca, skupaj z najnovejšimi novicami, ki zadevajo omenjeni kovanec, ter številnimi navodili in navodili za uporabo.

Drugo uporabno orodje je koledar z aktivnimi in prihajajočimi ICO, ki uporabnikom omogoča raziskovanje ključnih podrobnosti novih kripto projektov, ki jih zanimajo.

fotografija coincodex

Vir: coincodex.com

2. Cene Crypto.com

Crypto.com, ena najbolj uporabnih svetovnih platform, povezanih s kriptovalutami, deli tudi informacije o najbolj priljubljenih virtualnih valutah na trgu. The Oddelek za cene Crypto.com, je zelo uporabniku prijazen in bo med drugim zagotovil podatke o največjih digitalnih sredstvih, vključno s ceno, spremembo cene v zadnjih 24 urah in tržno oceno.

Z aplikacijo Crypto.com boste imeli tudi možnost trgovanja z digitalnimi valutami. Samo kliknite gumb »Trgovanje« in lahko boste kupili ali prodali virtualne valute. 

Crypto.com Cene vmesnik

V primerjavi z drugimi platformami je rešitev Crypto.com Price zelo čista. To vlagateljem olajša hiter dostop do informacij brez težav. Poleg tega, če ste trgovec, boste lahko v samo nekaj kliki dobili dragocene informacije. 

Nazadnje boste v zgornjem delu spletnega mesta imeli dodatne podatke. Na primer, videli boste najboljše premikače v zadnjih urah in iskali različne kovance. 

3. CoinGecko

CoinGecko je spletno mesto s kriptovalutami, ki uvršča digitalna sredstva glede na vrsto pomembnih meril. Kovanci so razvrščeni glede na dejavnike, kot so dejavnost razvijalcev, skupnost, likvidnost, tržna kapitalizacija in javni angažma.

fotografija coingecko

Vir: Bitcoin Magazine

Na platformi so na voljo druge pomembne meritve kriptovalut, ki vključujejo vse, od gibanja cen do grafikonov. Ti podatki se nato obdelajo, da se ustvari skupna ocena od 100.

Kripto navdušenci lahko dobijo večji vpogled v kovance in žetone, ki jih zanimajo, zaradi česar je CoinGecko izvedljiva možnost, če iščete alternativo CoinMarketCap.

4. Watch Coin Watch

Spletno mesto ima čist uporabniški vmesnik in veliko ustreznih kripto podatkov, ki vam bodo pomagali, da se boste premišljeno odločili, preden začnete vlagati v določen kovanec. Spletno mesto je bilo predstavljeno leta 2017 in omogoča gledalcem, da spremljajo nihanje cen, obseg trgovanja, ponudbo kovancev v obtoku in tržno omejitev za več kot 2000 valut.

Najbolj opazen vidik Watch Coin Watch je njegov estetsko prijeten dizajn, ki prikazuje vse informacije, ki jih potrebujete, na logičen in neposreden način. Spletno mesto ima tudi možnost portfelja in seznama za spremljanje, kjer lahko spremljate cenovna dejanja v različnih fiat valutah, lahko pa tudi izberete, kdaj želite, da se podatki spletnega mesta osvežijo.

5. OnChainFX

Medtem ko so nekatera spletna mesta na tem seznamu glede podatkov bolj minimalistična, OnChainFX je daleč najbolj temeljito spletno mesto za sledenje kripto. Na tej platformi so na voljo vse pričakovane funkcije, kot so gibanje cen in obseg 24-urnega trgovanja, vendar OnChainFX izstopa zaradi dodatnih podrobnosti.

Če želite na primer izvedeti več o določenem kovancu, lahko z OnChainFX ugotovite, koliko celotne ponudbe je izdano, pričakovano tržno kapitalizacijo v letu 2050, število donosnosti naložbe (ROI), ki se giblje od časa obdobja od enega tedna do petih let in podrobnosti o prihodnji stopnji emisij. Lahko celo vidite, koliko več BTC potrebujete, da postanete član “Vladimir Club”, kar pomeni, da imate v lasti 1% ali več celotne ponudbe Bitcoinov.

Na žalost lahko obseg vseh teh informacij prevzame novega trgovca in spletno mesto trenutno ponuja le podatke za komaj 100 kovancev. Če si želite ogledati samo najbolj priljubljene kovance na trgu, je to odlična možnost, če pa želite širši izbor, obstajajo še druge boljše možnosti.

6. CryptoCompare

CryptoCompare je spletno mesto, ustvarjeno leta 2014, ki ponuja na voljo cene v živo, grafikone in tržne analize 65 kripto borz. Spletno mesto vsebuje več kot 1000 kovancev in žetonov, in čeprav vmesnik morda ni najbolj intuitiven dizajn, s katerim smo se že srečali, je še vedno dokaj preprost za uporabo in iskanje kakršnih koli informacij, ki jih iščete.

Druge pomembne značilnosti CryptoCompare so pregledi in navodila za uporabo, uporabniški forum, portfeljsko orodje in informacije o prihajajočih in aktivnih ICO.

kripto primerjava

Vir: CryptoCompare

7. CoinCap

CoinCap je spletno mesto iz leta 2015, katerega namen je ponuditi hiter in enostaven način dostopa do podatkov o trgu kriptovalut v realnem času. Čeprav se zdi, da je vmesnik spletnega mesta preveč prenatrpan z informacijami, vam omogoča ogled tržnih omejitev, povprečno tehtanih povprečnih cen, nedavnih cen, razpoložljive ponudbe in drugih. Če si želite ogledati zgodovinski grafikon cen kovancev, ga preprosto kliknite.

CoinCap uporabnikom omogoča tudi dostop do svoje platforme z mobilnih naprav prek aplikacij za sisteme iOS in Android, kar jim omogoča priročen in enostaven nadzor nad kripto trgi..

8. Coinlib

Coinlib je sledilnik cen in portfeljev kriptovalut, ki omogoča enostaven dostop do pomembnih dejstev in statistik za impresivno izbiro 4680 digitalnih valut. Če želite poiskati ceno, tržno kapitalizacijo, obseg trgovanja ali ponudbo kovanca, boste hitro našli potrebne podatke o Coinlibu.

Obstajajo temeljite analize obsega trgovanja na borzah in med različnimi valutnimi pari, pa tudi portfeljsko orodje, novice s trga, opozorila o cenah in pretvornik kriptovalut.

coinlib

Vir: Oracle Times

9. Preverjanje kovancev

Ustanovljeno leta 2017, CoinCheckup ponuja osnovne podatke o sledenju kovancev, kot so grafikoni cen, obseg trgovanja in izčrpne analize, da uporabnikom zagotovi vpogledne informacije o kovancih, ki jih nameravajo kupiti..

Vsaka valuta je razvrščena glede na več dejavnikov, vključno s projektno skupino, njenim izdelkom, ozaveščenostjo skupnosti, odzivnostjo ekipe na poizvedbe in aktivnostjo njihovega razvoja.

Tudi algoritem vsakega kovanca ima oceno od petih, ekipa CoinCheckup pa je na svojem spletnem mestu objavila podrobno poročilo, ki pojasnjuje njegovo formulo za ocenjevanje kovancev.

10. Kovanec360

Kovanec360 je tudi priznan ponudnik podatkov o kriptovalutah. Med drugim zagotavljajo jasne informacije o celotnem kripto prostoru s ceno in tržnim vrednotenjem virtualnih valut. 

Ena najbolj zanimivih stvari tega ponudnika podatkov na trgu je, da kot alternativa CoinMarketCap deluje na odličen način. Uporabnikom ponuja možnost, da si vse informacije o digitalnih sredstvih ogledajo na zelo intuitiven način, ne pa v tradicionalni obliki seznama z vsemi cenami virtualnih valut na trgu. 

Coin360 je bolj zanimiv pristop, ki ga v kombinaciji z veliko vsebino in informacijami uvršča med priljubljene alternative CoinMarketCap. 

11. BitInfoCharts

BitInfoCharts je ena izmed najbolj priljubljenih platform za iskanje vsebin, povezanih s kriptovalutami in digitalnimi sredstvi na trgu. Zagotavljajo podatke o cenah, transakcijah v verigi, pristojbinah in še veliko več. 

V primerjavi z drugimi platformami, ki smo jih že omenili, je BitInfoCharts odličen za to, da ima jasne podatke o številnih kazalnikih. Imajo natančno vsebino in zelo preprost uporabniški vmesnik. 

Začetek pridobivanja informacij s te strani bo zelo preprost. Lahko primerjate digitalne valute, prejmete posebne podatke o hitrosti razpršitve, razumete, kateri so največji imetniki v določenih blockchain omrežjih in še več. 

12. CoinPaprika

Ta platforma bo odličen dodatek na vaš seznam alternativnih spletnih mest CoinMarketCap. CoinPaprika vam bo ponudil platformo, ki vam bo pomagala izvesti vse potrebne analize, povezane s kriptovalutami in trgom. 

Stran je zelo enostavna za uporabo, na njenem glavnem zaslonu pa bodo prikazane različne cene in tržne kapitalizacije virtualnih valut. Spremembo boste imeli tudi v zadnjih 24 urah in v zadnji uri. 

CoinPaprika vam bo priskrbela tudi podatke o začetnih ponudbah kovancev (ICO), borzah in še več. Poleg tega lahko v primerjavi z drugimi platformami pridobivate kriptovalute prek njegovega spletnega mesta, kar omogoča zelo enostaven dostop do trga kripto valut. 

13. WorldCoinIndex

Ta stran vam bo zelo koristna za neposredne informacije o Bitcoinu in drugih kriptovalutah. Zagotavljajo informacije o Bitcoinu in ceni med drugimi fiat valutami, kot so evro (EUR), japonski jen (JPY) in britanski funt (GBP), med drugim. 

Takoj ko vstopite na stran, boste videli, kako digitalne valute spreminjajo ceno in kako so se obnesle v zadnjih 24 urah. Zagotovili vam bodo tudi količino, s katero se trguje za posamezno sredstvo, in tržno kapitalizacijo teh kovancev. 

WorldCoinIndex ponuja tudi statistiko, tržne podatke, informacije o izmenjavi, novice in vire. To bo povečalo vaše možnosti za pridobivanje podrobnejših informacij o digitalnih sredstvih.

14. Messari kripto

Messari Crypto je odličen način za pridobivanje svežih informacij o trgu, prav tako pa bi bila dobra izbira za uporabo kot alternativno spletno mesto CoinMarketCap. Zagotavljajo informacije o vsaki kriptovaluti, med drugim med drugim Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) in Litecoin (LTC). 

Uporabniki bodo lahko uporabili več informacij, vključno z meritvami na verigi, razvrstitvijo kovancev Proof-of-Stake, razredčeno tržno kapitalizacijo in dejavnostjo razvijalcev na projekt. To je odličen način za jasen pregled dogajanja na trgih in kako se nanje odzvati. 

Poleg tega ponujajo tudi druge storitve, vključno s poročili obveščevalnih podatkov o trgu, ki so bila dostavljena analitikom, vlagateljem in strokovnjakom, ki redno zahtevajo natančne in jasne kripto informacije.. 

15. Watch Coin Watch

Druga priljubljena platforma za spremljanje trga kriptovalut je Watch Coin Watch. Takoj ko vstopite na spletno mesto, boste videli več grafikonov, ki bi vam omogočili, da dobite privilegirane informacije o tem, kako se kriptovalute obnašajo in kako se lahko sčasoma razvijajo. 

Ponujajo stolpec cen, ki mu sledi tržna kapitalizacija, obseg v zadnjih 24 urah, likvidnost, nihanje cen v 1 in 24 urah in globina trga. Poleg tega je na desni strani zaslona tedenski grafikon z nihanjem cen vsake kripto, ki je navedena na spletnem mestu v zadnjih 7 dneh. 

Live Coin Watch ponuja tudi pripomočke, novice, podatke o izmenjavah in še več. 

16. CoinRateCap 

Pokliče se zadnji agregator kriptovalut, ki bi lahko deloval kot alternativa CoinMarketCap CoinRateCap. Ta platforma je zelo enostavna za uporabo in je do uporabnika prijazna v primerjavi z drugimi spletnimi mesti, ki vsebujejo veliko informacij. 

Imajo tradicionalne informacije o cenah za vsako digitalno sredstvo in njihovo tržno vrednost. Poleg tega poročajo tudi o 24-urnem obsegu in o tem, kako se je cena vsake virtualne valute obnašala v zadnjih 1 uri, 24 urah in 7 dneh. 

Poleg tega uporabnikom ponujajo možnost nakupa in prodaje kriptovalut s pomočjo gumba, ki je vgrajen v njihovo platformo. V samo nekaj sekundah trgovci in navdušenci zlahka začnejo pridobivati ​​digitalna sredstva.

Zaključek

Če ste kripto navdušenec ali vlagatelj in iščete različna spletna mesta za sledenje, ki vam bodo pomagala izbrati nov kovanec za svoj portfelj, ima ta seznam nekaj odličnih alternativ platformi CoinMarketCap.

Cole je samostojni pisatelj, ki se osredotoča na kriptovalute in nove tehnologije. Prejšnji članki o Masternodes so bili objavljeni na vodilnih kripto spletnih mestih in citirani v Whitepapers.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me