Glavna mreža OKExChain se je začela januarja, ko se uvajanje pametne pogodbe EVM konča

Poročilo o napredku pri razvoju OKExChain v decembru 2020

OKExChain je javna pobuda za veriženje blokov, ki jo je razvil OKEx in vključuje sklop odprtokodnih verig, ki se lahko uporabljajo kot platforma za decentralizirane aplikacije, vključno z decentraliziranimi izmenjavami. Za podrobnejše informacije si oglejte naš vodnik po OKExChain. 

Decembra 2020 se je za OKExChain zgodil pomemben razvoj dogodkov – vključno z napovedjo OKEx-a o uradnem zagonu omrežja januarja 2021.

OKExChain bo uveden v štirih fazah – od faze nastanka, ki je od 31. decembra 2020 do 14. januarja 2021. Nato bo prešel v drugo fazo. To bo vključevalo nadaljnje preskušanje stabilnosti omrežja, da se zagotovi njegova varnost in zanesljivost. V tretji fazi bo po postopku glasovanja o predlogih potrjevalcev omogočena funkcija transakcije in uporabniki lahko umaknejo svoj OKT iz OKEx v OKExChain V četrti in zadnji fazi bo omogočen virtualni stroj s pametno pogodbo, OKExChain pa bo združljiv z vsemi projekti na Ethereumu. Takrat bo glavno omrežje v celoti zagnano.

Decembra je bila priprava na zagon omrežja OKExChain 80-odstotno zaključena, vozlišče API v testnem omrežju OKExChain pa je nadgrajeno na v0.15.1. Uvajanje pametne pogodbe EVM je bilo 100-odstotno dokončano.

Kar zadeva razvoj ekosistemov, so bili predstavniki ekipe OKExChain uradni sodniki na DoraHacks Hackathon v Hangzhou.

Povzetek

 • OKExChain posodobljen na v0.15.1
 • OKExChain-go-SDK je posodobljen na v0.15.0
  • https://github.com/okex/okexchain-go-sdk/releases
  • OKExChain-java-SDK je posodobljen na v0.16.0
   • https://github.com/okex/okexchain-java-sdk/releases
   • Priprava glavnega omrežja OKExChain je bila končana 80%

    Celotna priprava na zagon omrežja OKExChain je decembra dosegla 80-odstotno dokončanje. Zlasti razvijalci so pripravili dokumente, potrebne za zagon omrežja.

    Medtem ko je trenutna različica OKExChain v0.15.1, se razvijalci pripravljajo na nadgradnjo na v0.16.0. To je 90% končano. Modul DEX in Swap v sistemu OKExChain je bil posodobljen na v0.16 in prvo regresijsko testiranje decembra je bilo končano.

    Decentralizirane aplikacije v modulu OKExChain’s Farm so v uporabi in bodo predvidoma dokončane do 16. januarja. Modul likvidnostnega rudarstva OKExChain je pripravljen za zagon po opravljenem preizkusu kakovosti in sistema. Poleg tega bo OKExChain omogočil orodje, ki olajša samodejno izdajo preizkusnih žetonov. To orodje je v uporabi in bo predvidoma dokončano do 15. januarja.

    Vozlišče API OKExChain testnet nadgrajeno na v0.15.1

    Vozlišče API v testni mreži OKExChain je nadgrajeno na v0.15.1. Poleg tega podpira sporočilo usmerjena vmesna programska oprema v toku modula Apač Kafka – omogočanje prenosa povzetkov transakcijskih nalogov na OKEx DEX.

    Uvajanje popravkov napak v Rest API je končano in je trenutno v fazi testiranja.

    Uvajanje pametne pogodbe EVM je bilo 100-odstotno dokončano

    Uvajanje pametne pogodbe EVM je bilo 100-odstotno dokončano in vstopa v fazo natančnega uravnavanja. Testiranje izjemnih situacij pametne pogodbe EVM je doseglo 60-odstotno izvedbo.

    Uporabniki lahko zdaj povezati njihove denarnice MetaMask s testno mrežo OKExChain. 

    Med notranjim preskušanjem EVM OKExChain smo zaznali devet napak in vse napake poslali skupnosti Ethermint.

    Uradni sodniki ekipe DoraHacks Hackathon ekipe OKExChain

    Predstavniki ekipe OKExChain so bili uradni sodniki prvega DoraHacks Hackathona v Hangzhouu. Tema hackathona, povezana z ekosistemom Polkadot in uvedbo DApps z uporabo pametnega pogodbenega jezika Polkadot, Substrate.

    Prijavite se, da postanete preizkuševalnik OKExChain testnet!

    Da bi podprli rast OKExChain, zaposlujemo institucije, ki bodo postale potrjevalci OKExChain in partnerji ekosistema OKExChain.

    Če želite sodelovati na volitvah za preverjanje OKExChain, morate vložiti najmanj 10.000 OKT. Validatorje izvolijo imetniki OKT. in 21 najboljših validatorjev z največ glasovi bodo postali validatorji OKExChain.

    OKExChain ustvari nov blok vsake tri sekunde in vsak nov blok ustvari en OKT kot nagrado. Za vsak OKT jih 0,5 preide v kmetijski bazen OKExChain. Za drugo polovico nagrade bo 25% nagrade dodeljeno potrjevalcem na podlagi teže, koliko glasov so prejeli. Preostalih 75% bo razdeljenih tako validacijskim kot kandidatnim vozliščem glede na težo prejetih glasov.

    Najdete lahko celoten seznam preveriteljev veljavnosti in vozlišč kandidatov za testno mrežo OKExChain tukaj. Če se želite prijaviti za potrjevalca OKExChain in partnerja ekosistema, oddajte svojo prijavo na [email protected]

    O OKExChain

    Tehnična skupnost OKExChain:

    Uradna spletna stran OKExChain: https://okex.com/okexchain

    Uradna spletna stran za OKEx DEX: https://okex.com/dex-test

    Povezava za prejem testnih kovancev: https://okex.com/drawdex

    Dokumentacija OKExChain: https://okexchain-docs.readthedocs.io/en/latest/

    OIP: https://oips.readthedocs.io/en/latest/

    Mike Owergreen Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    map