Pregled CEX.IO: Vse, kar morate vedeti

Naš popoln pregled CEX.IO kaže, da je to ena izmed najboljših platform za izmenjavo kriptovalut, ki je dobila vaš prvi Bitcoin. BTC lahko kupite s kreditom prek enega najbolj gladkih in do začetnikov prijaznih vmesnikov na spletu in pridobite pravico do trgovanja na njegovi edinstveni borzi.

Toda pod površjem se veliko skriva, kar MORATE VEDETI PRED nakupom ali trgovanjem. To je najnovejši pregled CEX.io v spletu. Povsod, kjer sem pogledal, sem našel tone zavajajočih in naravnost lažnih informacij v zvezi z izmenjavo. V nadaljevanju lahko odkrijete RESNICO o pristojbinah, preverjanju, podpori, varnosti in vsem drugem, kar je povezano s to izmenjavo.

CEX.IO je borzni posrednik in borza Bitcoin s sedežem v Londonu, ki je nosilec trga od leta 2013. Njegov poenostavljen mehanizem nakupa / prodaje, edinstveno trgovinsko okolje (veliko več o tem kasneje), visoko zaupanje skupnosti in tekoči UX ohranjajo več kot 1 milijona uporabnikov se vedno znova vrača.

Morda je njegova najbolj edinstvena značilnost to, kako dobro uravnoteži funkcije trgovanja s preprostostjo. CEX uspe ponuditi vrsto možnosti (trgovanje z maržami, ukazi, ki izpolnjujejo ali ubijejo itd.), Vendar je še vedno ena najpreprostejših in do začetnikov prijaznih platform na trgu.

Če iščete hiter, enostaven in varen kraj za nakup Bitcoinov s kreditno / debetno kartico, ste našli ujemanje. Toda pozor – honorarji so visoki in veliko jih je na drobnem tisku. Tudi februarja 2018 je podpora preobremenjena in dvigi žic v USD in GBP SO BILI ZAČASNI. Preberite celotno razlago iz uradna napoved podjetja.

Kljub pomanjkljivostim CEX.IO ostaja močna izmenjava. Preden začnete, morate vedeti nekaj stvari o tem.

Prednosti:

 • Začetnikom prijazen
 • Super UX
 • Možnosti kreditne kartice
 • thumbs-upNovi občasni dodatki Altcoinov

Slabosti:

 • Visoke pristojbine
 • Nekaj ​​kovancev
 • thumbs-downSupport Issues

Funkcije CEX.io

Varnost

Borza je registrirana pri Fincen, je zelo stabilen in nikoli ni imel varnostnih težav. Če bi bili glede hladilnic in drugih varnostnih ukrepov bolj pregledni, bi jim lahko dal višjo oceno.

Trgovanje

Trgovskih parov ni veliko, vmesnik pa je preprost. To pa morda ni slabo. Možnosti trgovanja z maržami so tudi velik plus.

Začetniki-prijateljske linije

Nakup s kreditno kartico, izpolnjevanje ali ubijanje naročil (razložil bom kasneje. Nihče ne bo poškodovan) in preprost vmesnik za nakup / prodajo in trgovanje? Ne more biti veliko boljše od tega.

Pristojbine

Cexovi honorarji so sicer visoki, vendar za udobje plačate premijo. Nakup BTC s kreditno kartico NI poceni, vendar je trgovanje mogoče obvladati.

Preverjanje

Potrebno je preverjanje, vendar ni pretežko, razen če želite neomejen poslovni račun.

Trgovanje

Podpora je bila pozno (20.2.18) preobremenjena, preverjanje / umiki pa nočna mora. Podjetje trdi, da je povečalo svojo delovno silo za 300%, zato bomo videli, ali se bodo stvari spremenile.

Na splošno

Takšen, kakršen je, je dobra izmenjava. Uporaba je enostavna in BTC enostavno dobite, vendar za udobje plačate. Če želite vdreti v igro, je to vredno premije. Če ste bolj izkušeni, poiščite drugje.

Izmenjava informacij

 • Ustanovljeno: 2013.
 • DIREKTOR: Aleksander Lutskevych.
 • Valute: Kripto – BTC, ETH, DASH, XRP, XLM, BTG, BCH, ZEC, GHS | Fiat – USD, EUR, GBP, RUB. Celotne informacije so na voljo na Cryptocoincharts.info.
 • Možnosti plačila: Kripto, SEPA, bančna nakazila, kreditna kartica.
 • Preverjanje: Da.
 • App: Da.
 • Trženje marž: Da.
 • HQ: London.
 • Pristojbine: 7% provizija za transakcijo | Provizije za trgovanje z ustvarjalci-prevzemitelji (0% -. 25%) | Pristojbine za polog / dvig

O CEX.IO

CEX.IO je bil svetovni prvi ponudnik rudarjenja v oblaku. Ustanovljeno leta 2013, sega v Bitcoin prazgodovino. Danes gre za večnamensko borzo kriptovalut, ki uporabnikom omogoča nemoten nakup Bitcoinov s kreditno kartico in trgovanje z njimi (28 trgovalnih parov). Več kot milijon uporabnikov mu zaupa predvsem zaradi uporabniške izkušnje, enostavnosti nakupa in funkcionalnosti več platform.

Ponuja enega najpreprostejših mehanizmov nakupa / prodaje, pa tudi pokritost po vsem svetu, vrsto možnosti plačila in visoko cenjeno finančno stabilnost (močni odnosi z bankami in finančna registracija v Združenem kraljestvu / ZDA)..

Ni skoraj tako velik kot nekateri njegovi konkurenti (# 39 glede na količino od februarja 2018). A to ne preprečuje, da bi imeli zelo likvidno knjigo naročil in hitro izvršitev posla. Vse to pomeni, da je morda najbolj začetnikom prijazna izmenjava Bitcoinov.

Vendar v zadnjem času obstajajo resnični pomisleki glede izmenjave. Poleg pristojbin obstaja še nekaj večjih pomanjkljivosti podpore. Poleg tega je funkcionalnost še vedno precej omejena.

Začetnikom bodo všeč nakupne in trgovalne izkušnje podjetja CEX.IO. Začinjeni veterani morda ne.

OBVEZNO PREBERITE: Ali je CEX.IO prevara? | Zakaj so vsi tako zaskrbljeni zaradi CEX-a?

Varnost je prva naloga vseh vlagateljev in trgovcev v Bitcoin. Zato se mi ni zdelo presenetljivo, da je vprašanje “ali je CEX.IO prevara?” je bilo eno najpogostejših vprašanj v spletu.

Odgovor je NE. CEX.IO je zakonita borza, ki je registrirana v Združenem kraljestvu in ima resno finančno potrdilo. Ima tudi ogromno bazo zadovoljnih uporabnikov. Ne bodo vam ukradli denarja.

Torej, kaj je glavno vprašanje?

Bitcoin Reddit je bil poln niti o ugledu borze. Google ni bil veliko prijaznejši ...

Bitcoin Reddit je bil poln niti o ugledu borze. Google ni bil veliko prijaznejši …

V SERP lahko najdete tudi veliko rezultatov iskanja

V zadnjem času se obtožujejo, da je CEX.IO prevara, ker uporabniki niso prejeli umika, podpora pa se ni odzivala. Vendar je to le tipična internetna panika. Podpora je močno obremenjena in tudi ponudniki plačilnih storitev CEX.IO. Zaradi tega mnogi niso mogli takoj dobiti denarja. Tu je nekaj niti, ki razpravljajo o tej težavi:

Vsakič, ko se je pokazala podpora, da se vsem olajša skrb. Preprosto gre za zamudo in odpiranje vozovnice s podporo bo pospešilo postopek. Samo ne pošiljajte jim 3000 e-poštnih sporočil na dan.

Je CEX.IO varen? DA. Evo zakaj ….

Poleg lastnih preventivnih varnostnih ukrepov (hladilnica, politika boja proti goljufijam) obstajajo zunanji dejavniki, ki dokazujejo, da je CEX.IO varna izmenjava:

 • Registracija pri FinCenu
 • Registracija v Veliki Britaniji
 • Partnerstva z bankami
 • Transparentno vodstvo
 • Hladilnica
 • Vsi depoziti uporabnikov so bili odobreni od leta 2013
 • Brez vdorov v zgodovino

Vsi ti dejavniki me vodijo k prepričanju, da je CEX.IO varna in ugledna izmenjava … so le nekoliko počasni.

NIKOLI NE PUSTITE VELIKIH KOLIČIN KRIPTA NA MENJAVI. Če se želite naučiti, kako varno shraniti svoje Bitcoine, da jih nikoli ne bi vdrli, MORATE prebrati ta članek o varnem shranjevanju Bitcoinov.

NIKOLI NE PUSTITE VELIKIH KOLIČIN KRIPTA NA MENJAVI. Če se želite naučiti, kako varno shraniti svoje Bitcoine, da jih nikoli ne bi vdrli, MORATE prebrati ta članek o varnem shranjevanju Bitcoinov.

Pojasnjeno CEX.IO “Skrite pristojbine” | Kakšne so cene CEX.IO za nakup s kreditno kartico?

CEX.IO ima visoke provizije za nakup BTC-ja, a prav zaradi “skritih” pristojbin je internet v rokah. Najprej začnimo z nekaterimi osnovnimi honorarji, preden ugotovimo, zakaj imajo tako visoke skrite stroške.

Provizije za transakcije

Če želite kupiti BTC s kreditno kartico, vam bomo zaračunali provizijo v višini 7%. Primer: Če kupite 1000 USD BTC, dobite samo 930 USD.

Provizije za trgovanje

Borza uporablja časovni razpored provizij za proizvajalce / prevzemnike. Pristojbine se gibljejo od 25% za udeležence do največ 0% za proizvajalce z veliko količino. Za razlago pristojbin proizvajalca / prevzemnika glej ta koristen članek iz dejstev CryptoCurrency.

Kot običajno so vse provizije odvisne od obsega trgovine 30d

Provizije za trgovanje z maržami

0% -2%. Za celoten razpored pristojbin obiščite oddelku za pristojbine na spletnem mestu CEX.IO.

Katere so možnosti plačila CEX.IO za stranke iz ZDA / EU?

Eden od razlogov, zakaj imajo začetniki radi to podjetje, je vrsta valutnih možnosti. CEX.IO sprejema kreditne kartice, bančne žice, kripto in fiat valute (USD, EUR, GBP, RUB). Provizije za pologe in dvige so razumne. Tukaj je tabela stroškov s spletnega mesta:

Tu je pregled pristojbin za polog in dvig na Cex.io

Zakaj internet sovraži “skrite pristojbine” CEX.IO

Ko greste kupiti BTC ali trgovati s kripto na CEX.IO, boste takoj opazili, da se dogaja nekaj mračnega: menjalni tečaji so POTAK višji od drugih borz.

Odločil sem se, da na hitro primerjam, koliko vam bo kupilo 1.000 USD pri CEX.IO in kaj vam bo prineslo na prostem trgu (20.2.18).

Na CEX.IO

Skrite provizije pomenijo, da boste kupili manj Bitcoinov

Na prostem trgu

Cena Bitcoina na odprtem trgu

Nakup BTC pri CEX.IO stane skoraj 10% več kot na prostem trgu. Zdaj recimo, da kupujete s kreditno kartico – ne samo, da dobite približno 10% manj, kot bi morali, plačujete tudi 7% provizijo za transakcijo. Skupaj plačate ~ 17% vig. To je KORAK. Odvisno od tega, koliko cenite svoje udobje.

Ena od utemeljitev višjih cen je, ker mora borza nadomestiti svoj trgovalni mehanizem “izpolni ali ubij”.

Kaj je Fill ali Kill Trading? – Fill-or-Kill (FOK) je vrsta trgovanja, pri kateri je treba naročilo izpolniti v celoti ali ubiti. V bistvu to pomeni, da če se strinjate z nakupom 1 BTC po določeni ceni, ga boste zagotovo prejeli po tej stopnji (ali nižji stopnji). Na primer, na drugih borzah oddate ponudbo za nakup po določeni ceni in počakate, da to naročilo izpolni trg. Lahko se le delno napolni ali sploh ne. Na CEX.IO je ta cena zajamčena. Tukaj je odličen obrazložitveni video o nalogih za izpolnjevanje ali ubijanje finančnega inštituta NY.

Kako se primerjajo pristojbine CEX.IO?

CEX.IO ima nekaj visokih stroškov. Ampak tukaj je, kako se zberejo za tekmece na drugih področjih.

 • 30.000 USD ni pripisano.
 • Bitstamp: .25% provizije za trgovanje | 5% provizije za kreditno kartico
 • Bittrex: .25% provizije za trgovanje.
 • LocalBitcoins: Brez „pristojbin“ | 1% provizije za prodajo | Višje cene kovancev
 • Bitfinex: Proizvajalec: .1% / prevzemnik: .2%

Kako kupiti Bitcoin na CEX.IO | Registracija, preverjanje, nakup in trgovanje z BTC

OPOMBA: Zaradi preobremenitve so bile do nadaljnjega prepovedane nove registracije uporabnikov. PRIJAVA BO Kmalu ODPRTA. (Februar 2018).

Prijava na CEX.IO je razmeroma enostavna in preverjanje ni tako težko kot na nekaterih drugih borzah. Tukaj je opisano, kako začeti.

1) Registrirajte se in preverite svoj e-poštni naslov

Pojdite na CEX.IO in v zgornjem desnem kotu kliknite Register.

Pojdite na CEX.IO in v zgornjem desnem kotu kliknite Register.

Registrirajte se na borzi, tako da izberete svoj e-poštni, Facebook ali Google račun.

Registrirajte se na borzi, tako da izberete svoj e-poštni, Facebook ali Google račun.

2) Nastavite dvofaktorsko overjanje

Pozvani boste, da nastavite varnost 2FA. Naredi.

Pozvani boste, da nastavite varnost 2FA. Naredi.

3) Preverite

Od marca 2018 morajo biti vsi računi PREVERJENI, da lahko uporabljajo CEX.IO. Vsi tekoči računi, ki niso preverjeni, ne bodo mogli dostopati do nobene storitve Cex.IO. Preverjanje poteka na več nivojih in je razmeroma enostavno. Zahteve za preverjanje se razlikujejo glede na državo. Nekaj ​​običajnih dokumentov je:

 • Ime
 • Selfi s kreditno kartico
 • Vladni osebni dokument
 • Dokazilo o naslovu

CEX.IO ima trenutno različne stopnje z različnimi stopnjami preverjanja, zmogljivosti in omejitev (več o tem v naslednjem poglavju). Za popolno razlago glej oddelki spletnega mesta o preverjanju.

Naložite vse potrebne dokumente

4) Depozitna sredstva

CEX.IO ponuja vrsto možnosti plačila. Če že imate kripto, nadaljujte in financirajte svoj račun. Izbirate lahko med Visa / Mastercard, banko (SEPA ali ameriška bančna nakazila) ali kripto kapitalom za polog. Na zavihku za nakup / prodajo kliknite velik zeleni gumb za polog in se lotite dela.

5) Nakup Bitcoin

Ne postane veliko lažje od tega. Izberite želeni znesek in kliknite Nakup. To je super.

Ali ni lepo?

Ni lepo?

Katere so omejitve CEX.IO za preverjene uporabnike?

Trenutno CEX.IO ima 4 različne ravni preverjanja, vsaka s svojimi omejitvami in zmožnostmi. Upoštevajte, da od marca 2018 Osnovno ne bo več na voljo. Omejitve za VISA so, kot trenutno velja, naslednje:

 • Osnovno: 1000 USD dnevno | 3.000 $ mesečno
 • Preverjeno: 3000 USD na dan | 30.000 USD mesečno
 • Verified Plus / Corporate: 10.000 USD na dan | 100.000 USD mesečno

Za bančna nakazila, Preverjeno za račune velja dnevna omejitev 200.000 USD in mesečna omejitev 500.000 USD. Preverjeno Plus in Korporativni računi imajo brez omejitev.

Ocene CEX.IO | Je CEX.IO vreden zaupanja?

Splet je lahko temen in strašen kraj. Je vse prej kot prijazen do stvari, ki mu niso všeč. Zato sem bil presenečen, da se je CEX.IO kljub velikemu številu pritožb precej dobro obdržal. Na splošno je skupnost všeč enostavnosti nakupa in udobja, vendar prezira svoje tako imenovane “skrite” pristojbine. Prav tako je bila podpora za uporabnike Reddita vseh imen, starosti in veroizpovedi.

Tukaj je hiter pogled na dobro, slabo in grdo.

Pozitivne ocene CEX.io

Ko gre za paniko, je najbolje, da prevladajo hladnejše glave. Torej to pomeni, da ko ljudje norejo, da ne bi dobili denarja, je najbolje, da prisluhnete ljudem z dobro utemeljenimi argumenti in ne anonimnim uporabnikom foruma, ki bruhajo sovražni govor. Nekateri ugledni prodajalni zelo dobro ocenjujejo CEX.IO. Na primer:

Pozitivna ocena CEX.io Še ena pozitivna ocena

Pozitivne ocene se osredotočajo na to, kako super je za začetnike in kako široke so možnosti plačila. Na splošno velja za zelo ugledno, začetnikom prijazno in priročno izmenjavo.

Negativni pregledi CEX.io

Internet? Polno smeti in negativnosti? No, nikoli! Negativni pregledi se osredotočajo predvsem na cene (kar je smešno, saj nihče nikogar ne sili k uporabi te izmenjave) in čakalne dobe. Podpora strankam se na splošno zdi dobra … ko se odzove. Kritike segajo od tega, da ga imenujemo senca, pa do popolne prevare.

Negativna ocena na Redditu Negativni rezultati iskanja v Googlu

Na splošno so negativi nekoliko pretirana reakcija. Zakaj je tako, sem že razložil, zato si oglejte prejšnje razdelke, da boste bolje razumeli.

Najboljši 3 alternativni posredniki za CEX.IO

CEX.IO ne skopari s pristojbinami. Za udobje drago plačate. Tukaj je nekaj alternativnih posrednikov za nakup Bitcoinov, ne da bi unovčili vaše svete družinske dediščine.

1) Coinbase

Logotip izmenjave Coinbase

To je osnova za tiste, ki vstopajo v svet kripto. Ima kovance. To je Coinbase. Coinbase je vodilni posrednik na svetu. Tu je več kot 10 milijonov kupcev zamenjalo več kot 50 milijard dolarjev kriptoskupine. Če želite hitro dobiti Bitcoin po stopnji, manjši od polovice CEX.IO, je to kraj. Če živite nekje, česar Coinbase ne podpira, uporabite CEX.IO. Če živite kjer koli drugje in želite hitro kupiti BTC, izberite coinbase. PROVIZIJA: 3,5%. Samo preberite našo pregled izmenjave Bitcoin Coinbase najprej.

2) LocalBitcoins.com

Logotip LocalBitcoins.com

LocalBitcoins je enakovredno omrežje, kjer uporabniki Bitcoin trgujejo neposredno med seboj. Ne zahteva preverjanja in BTC lahko s katerim koli plačilnim sredstvom kupite 100% anonimno. Tehnično ni provizije, ker borza ni vključena v transakcijo; vendar boste našli višje cene Bitcoinov. Navzgor je, da lahko za nakup BTC uporabite kar koli dragocenega. Slaba stran je tveganje. Preberite našo popoln pregled LocalBitcoins najprej, da boste vedeli, kako varno trgovati.

3) Coinmama

Logotip Coinmama

Coinmama je izraelska posrednica, ki omogoča hitre in enostavne nakupe Bitcoinov s kreditno kartico. En plus je, da vam ni treba preveriti, če želite kupiti 150 USD ali manj. Je nekoliko dražji od coinbase, a vseeno manj kot CEX.IO. V ceno Coinmama je že vključenih 5,5% provizije, za nakupe s kreditno kartico pa plačate 5% provizijo. Drage, vendar še vedno premagajo CEX.IO.

Coinbase v primerjavi s CEX.IO | Katera borza je najboljša za nakup bitcoinov s kreditno kartico?

Posredovanje bitcoinov je konkurenčna igra. In ko si v tej loparji, se nikakor ne moreš izogniti primerjanju z najboljšim psom. CEX.IO tej usodi ne uide. Coinbase je nesporni vodja na tem področju, zato je prav, da tega evropskega tekmeca primerjamo z državnim ekvivalentom. Poglejmo, kdo je na prvem mestu pri nakupu prvega BTC-ja.

Značilnosti Coinbase

 • Valute: Bitcoin, Bitcoin Cash (kliknite tukaj za ogled obrazložitveni video o Bitcoin Cashu), Ethereum, Litecoin.
 • Plačilo: Kreditne / debetne kartice, bančno nakazilo, bančni račun.
 • Preverjanje: Da.
 • Hitrost: Instant za kreditne kartice | 1-5 dni za banko ali žico.
 • App: Da.
 • GDAX: GDAX je izmenjava Bitcoinov, povezana s Coinbase, kjer lahko trgujete z drugimi uporabniki kriptovalut. Denar lahko enostavno premikate med njimi.
 • HQ: San Francisco.

Prednosti:

 • Začetniki enostavno kupijo Bitcoin
 • Takojšnji nakup s kreditnimi karticami
 • Popolnoma zavarovan
 • palec gor Ugleden in varen

Slabosti:

 • Omejene valute
 • Manjka orodja za globino
 • thumbs-downOmejena podpora

Soočenje

 • Varnost: Coinbase.
 • Pristojbine: Coinbase.
 • Lastnosti: CEX.IO.
 • Valute: CEX.IO.
 • Preverjanje: Operite.
 • UX: Operite.
 • Trgovanje: CEX.IO.
 • Ugled: Coinbase.
 • Zaključek: Operite.

V resnici gre za to, kar pričakujete od svoje platforme. Če ste novinec, ki želi kupiti svoj prvi Bitcoin, je Coinbase zagotovo odlična izbira; če pa ste Evropejec, možnosti SEPA (in možnosti RUB za Ruse) naredijo CEX.IO nekoliko bolj privlačen. Tudi CEX.IO ponuja nekaj zelo zanimivih funkcij, hkrati pa ohranja svojo začetnikom prijazno zasnovo.

Razsodba: Coinbase za severnoameričane in absolutne začetnike. CEX.IO za evre in ljudi, ki iščejo nekatere naprednejše funkcije.

Pogosta vprašanja o CEX.IO | Je zakonito? Ali ga lahko uporabljajo Američani? Ali potrebujem preverjanje? In veliko več

V: Zakaj ne morem dvigniti USD?

A: Plačila v USD in GBP so začasno ustavljena, dokler se ne odpravijo zaostanki. Prosim, bodite potrpežljivi.

V: Ali je CEX.IO varen?

A: Da. Družba je registrirana v Združenem kraljestvu in ZDA pri finančnih institucijah in v svoji zgodovini ni imela nobenih incidentov.

V: Zakaj je Bitcoin tako drag?

A: Ker CEX.IO pri svojih cenah upošteva provizije, da nadomesti druge storitve.

V: Ali CEX.IO zahteva preverjanje?

A: Da. Od marca dalje je treba preveriti vse račune.

V: Ali CEX.IO podpira Ripple in Bitcoin Cash?

A: Da.

V: Katere države je CEX.IO Na voljo v?

A:

Države, ki so omejene na CEX.IO

V: Nimam odgovora in denar se ne prikaže. Mi je CEX.IO ukradel vse?

A: Ne. V svoji zgodovini še niso imeli takšnega incidenta. Bodite potrpežljivi in ​​odprite novo vozovnico ali pojdite naprej Bitcoin Reddit. Zaradi preobremenitve traja dlje.

CryptoPositive všeč in ne mara

Všeč mi je

 • Trženje marž
 • Preprost vmesnik
 • Enostaven za nakup
 • palec navzgor Odličen dizajn
 • thumbs-upVelika mešanica lastnosti in preprostosti

Ne mara

 • Težke pristojbine
 • Omejene valute

Končna razsodba o mojem pregledu CEX.IO

CEX.IO je ugledna, varna in zaupanja vredna izmenjava Bitcoinov, ki izjemno olajša življenje začetnikom. To je odličen (vendar drag) način, kako kupiti prvi Bitcoin in si olajšati trgovanje. Kljub temu, da je preprosto, je nekaj dodatnih funkcij, ki vam pomagajo pri učenju vrvi.

Na splošno visoke provizije pomenijo, da se splača le, če cenite udobje in preprostost. Če ste v EU in želite hiter in enostaven način, da brez skrbi dosežete kripto, je to varno, zanesljivo in pristojbine za polog niso slabe. Če ste nekje drugje, kjer služi drug posrednik, bi morda morali iskati drugje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me